Luminus

SRT, Spiritual Response Therapy

Als er ergens verstoringen zitten in ons energiesysteem, kan men op allerlei vlakken stagnatie ervaren. Vaak zijn blokkades onbewust. Om onderzoek te doen in dat grote onderbewuste gebied kunnen we SRT toepassen.

SRT, Spiritual Response Therapy, is een methode om diepgaand onderzoek te doen naar de oorsprong van blokkades en over­tuigingen die een vrij, blij en gezond leven in de weg staan. Door het vrijmaken van de energiestroom komt het zelfhelende vermogen weer op gang. Bewustwording brengt inzicht in hoe je door betere keuzes te maken een hogere kwaliteit van leven kan gaan ervaren.

SPR, Spiritual Restructuring

Spiritual Restructuring is een methode om de fysieke systemen d.m.v. een energetische impuls tot correctie aan te sporen. Het vrijmaken van blokkerende energieen en inzichtelijk maken van de noden van het lichaam.

 

Workshops

Octaaf van het leren

Een 8 weekse workshop voor zelfontplooing om meer inzicht te krijgen in het functioneren van het eigen energiesysteem aan de hand van de chakra’s en de bijbehorende kleuren.

 

 

Pendelen

Een korte workshop waarin je leert hoe een pendel te gebruiken voor een betere gezondheid.

Spiritual coaching voor spirituele bewustwording

Begeleiding bij spirituele ontwikkeling en delen van kennis over spiritualiteit.

Annette Clay

Al sinds mijn vroege jeugd heb ik een drang gehad naar kennis over de mens en het mysterie van het leven. Dit heeft me na flink wat levens ervaring met de nodige uitdagingen, in contact gebracht met SRT. Dat was een transformerende ervaring. Als hoog sensitief persoon voelde ik de kracht en diepgang ervan. Dat heeft me doen besluiten om dit te gaan leren. En deze veelomvattende healing methode toe te gaan passen.

 

 

Contact

info@annetteclay.nl
070 - 364 8001
06 - 4150 3786